KUNSTNAGELS

Laat uw kunstnagels aanbrengen door Universal Nails in Amsterdam. Onze medewerkers kennen alle trends en adviseren u graag over de mogelijkheden. Bekijk gauw op deze website wat we u te bieden hebben.

Verschillende soorten kunstnagels
Universal Nails in Amsterdam kan verschillende soorten kunstnagels op uw eigen nagels aanbrengen, waaronder:

  • Solar nagels. Dit type nagels is dun maar sterk en heeft een mooie, natuurlijke glans. Door het lage gehalte aan chemicaliën zijn solar nagels weinig belastend voor uw eigen nagels.
  • Acrylnagels. Dit zijn nagels met een chemische samenstelling, die erg sterk zijn en lang blijven zitten. Meestal worden ze aangebracht in combinatie met nail-art of airbrush voor een prachtig resultaat.
  • Schelpennagels. Eerst worden solar nagels aangebracht, die dienen als ondergrond. Hierop wordt een laagje echte schelpen aangebracht, wat een chique en uniek resultaat oplevert.
  • Gel lak. Deze lak verstevigt de nagel en laat uw nagels stralen. De lak kan worden aangebracht op de eigen nagels, maar eveneens op solar- of acrylnagels.

Onze tarieven voor het aanbrengen van deze diverse typen nagels kunt u op deze website vinden.

Benader ons telefonisch
Wilt u een afspraak maken om kunstnagels te laten aanbrengen bij Universal Nails of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kies dan voor één van onze vier vestigingen en benader ons telefonisch:

Wilt u meer informatie over onze werkwijze?

Bekijk onze informatie pagina.

Dichtstbijzijnde Winkel