Gel nagels laten zetten

GELNAGELS ZETTEN

Gelnagels laat je professioneel zetten bij Universal Nails in Amsterdam. Gelnagels zijn een ideale manier om je handen er verzorgd uit te laten zien. Je handen en ook je nagels zijn een van de eerste dingen die men ziet als je iemand net ontmoet. Maar naast een verzorgd uiterlijk zijn er meer redenen om gelnagels te laten zetten.

Toepassingen

Universal Nails kan gelnagels voor je zetten om verschillende redenen. De beste reden is natuurlijk omdat je er verzorgd uit wilt zien en jezelf wilt verwennen. Toch zijn er meer mogelijkheden.

Heb je last van slappe nagels? Dan kun je als versteviger gelnagels laten zetten!

Voor een bijzonder moment in jouw leven zoals een bruiloft, kunnen kunstnagels een mooie tijdelijke oplossing zijn voor lange en verzorgde nagels!

Breken jouw nagels af als ze op een mooie lengte komen, dan kunnen we daarvoor ook gelnagels zetten.

Ook als het nagelbed van je vinger vrij kort is gunnen we met een gelnagel deze optisch wat langer maken. Zo heb je een nagel die wat meer in verhouding is.

Contact

Kom eens langs in een van onze vier filialen van Universal Nails in Amsterdam, om gelnagels te laten zetten of voor meer advies. Je kunt bellen voor een afspraak via telefoonnummer: 020 6368854.

Dichtstbijzijnde vestiging

 

Tot snel bij Universal Nails


 

Bezoek ook eens Universal Beauty

  • Soprano Ice Laser ontharing
  • Gezichts- en lichaams verzorging
  • Anastasia Beverly Hills Brow treatment & Make up
Naar Universal Beauty

Tot snel bij Universal Nails


Menu
//]]>