Ons verhaal, tot nu toe

ons verhaal

Dromen moet je najagen en de kansen in het leven moet je pakken. Deze filosofie indachtig, zette Kim Lien Nguyen in de afgelopen ruim vijftien jaar maar liefst zes nagelstudio’s in Amsterdam in de markt. Een selfmade woman die andere vrouwen wil laten stralen.

laagdrempelig en toegankelijk
Betaalbare beauty
Persoonlijke en no-nonsense benadering

De van oorsprong Vietnamese kwam als jong meisje met haar ouders naar Nederland. Ze opende in 2002 op 21-jarige leeftijd – na een manicure- en pedicureopleiding bij familie in de Verenigde Staten – haar eerste nagelstudio in de hoofdstad. In de Kinkerstraat om precies te zijn. Het was de eerste stap op weg naar de grootste nagelstudio van Amsterdam.

Universal Nails heeft vandaag de dag ook vestigingen in de Linnaeusstraat in Oost (sinds 2008), aan het Buikslotermeerplein in Noord (sinds 2009), in de Maasstraat in Zuid (sinds 2011), in Tussen Meer in Osdorp (sinds 2013) en aan de Rembrandtweg in Amstelveen (sinds 2015). Elke nagelstudio heeft zijn eigen karakter, maar wordt gerund vanuit dezelfde visie: laagdrempelig, toegankelijk, betaalbaar en no-nonsense.

15
jaar


ervaring op het gebied
van manicure & pedicure

betaalbare beauty


Je kunt bij Universal Nails terecht voor een momentje voor jezelf en natuurlijk voor perfect gelakte en op-en-top verzorgde nagels. Wij hanteren ruime openingstijden. Je kunt zeven dagen per week gewoon bij ons binnenlopen, zonder afspraak. Of reserveer vooraf een plekje op een dag en tijdstip dat je het beste uitkomt. Je nagels worden perfect gestyled, volgens de laatste trends. Wij volgen de actuele beauty- en modetrends in binnen- en buitenland op de voet en zijn qua vakkennis altijd up-to-date. Als eigentijdse en modebewuste vrouw zijn verzorgde nagels een must. Universal Nails staat voor betaalbare beauty. Onze deskundige en toegewijde medewerkers staan voor je klaar met een manicure- of pedicurebehandeling, gellakken en het laten zetten van kunstnagels. Onze service gaat nog verder. Bij onze beautysalon Universal Beauty kun je verschillende gezichtsbehandelingen en massages ondergaan en haar epileren, waxen en harsen. Een uniek totaalconcept in Nederland, dat vele vrouwen van alle leeftijden al hebben ontdekt. Bij Universal Nails zit schoonheid van binnen én buiten!
De voordelen bij ons

Toegankelijk

Universal Nails is laagdrempelig en toegankelijk. Wij willen zoveel mogelijk vrouwen van alle leeftijden blij maken met een professionele nagel- en beautybehandeling in een ontspannen setting. Je kunt gewoon bij ons binnenlopen voor manicure, pedicure, gellakken of kunstnagels, of vooraf een afspraak maken op een dag en tijdstip dat jou het beste schikt. Wij zijn 7 dagen per week van 10:00 tot 21:00 uur open, voor een heerlijk moment voor jezelf, no nonsense.


Betaalbaar

Universal Nails staat als grootste nagelstudio van Amsterdam voor betaalbare beauty. Wij hanteren scherpe tarieven en wij hebben regelmatig aantrekkelijke acties om met korting bijvoorbeeld kunstnagels of gelnagels te laten zetten, een manicurebehandeling te ondergaan of probleemnagels weer een mooie uitstraling te geven. Goede lichaamsverzorging hoeft niet duur te zijn! Bovendien ben je bij Universal Nails altijd verzekerd van de laatste nageltrends.


No nonsense

No-nonsense is een kenmerk van Universal Nails. Wij streven naar perfecte kwaliteit prijs verhouding. Bij Universal Nails krijg je waar je voor komt: gestylde en verzorgde nagels. Wij bieden in combinatie met onze beautysalon Universal Beauty een totaalservice, die ook gezichtsbehandelingen (inclusief wimpers en wenkbrauwen), haar verwijderen (epileren, waxen en harsen) en massage omvat.

@universalnailsamsterdam
Menu
//]]>